Inicio / Nutrición / Dra. Ester Henares
Dra. Ester Henares

Dra. Ester Henares

Nº de Colegiado: 002224

Especialista en Nutrición

Médico Especialista en Nutrición de Sanitas

Experiencia profesional

  • Setembre 2022 – Actualment: Nutricionista a Hospital CIMA (Unitat d'Obesitat). Assessorament, seguiment i acompanyament de pacients amb obesitat per aconseguir l’objectiu de pèrdua de pes mitjançant mètodes que precisen de tècniques quirúrgiques o endoscòpiques.

 

  • Gener 2019 – Actualment: Gerent a Serhs Food Area S.L, en el segment
    de corporate. Supervisió, coordinació i gestió del servei de menjadors laborals d’empreses. Actualment gestiono 4 centres de corporate i 3 residencies, amb 25 persones a càrrec.

 

  • Febrer 2017 – Gener 2019: Supervisora “SITE MANAGER” a Sodexo
    Iberia SA en centres sanitaris. Supervisió, coordinació i gestió del servei d’alimentació de residencies i sociosanitaris. Gestió entre 2 i 9 centres.

 

  • Novembre 2016 – Febrer 2017: DIETISTA a Boris 45 S, L. a cuina central
    en Sociosanitari Isabel Roig. Control de qualitat, compliment d’autocontrols, APPCC i practiques correctes de higiene, valoració de l’adequació de les elaboracions, supervisió de la cinta d’emplatat, supervisió del procés del producte transportat, confecció de l’etiquetat i gestió de les comandes i pla de producció. A demés de realitzar tasques de professional sanitari atenent les inter consultes sol·licitades a planta.
  • Maig 2015 – Novembre 2016: Responsable de centre “UNIT
    MANAGER” amb Eurest Catalunya S, L, en la Residencia Teresa Duran
    “Fundació per l’atenció de persones dependents”.


Responsable del servei d’alimentació del centre.

  • Agost 2015 – Febrer 2017: Nutricionista a consulta en Área de
    Nutrición Avanzada de Barcelona (ANAB)
  • Dietista – Nutricionista en consulta de dietètica i nutrició coordinada per un equip
    directiu de endocrins.
  • Novembre 2013 - Maig 2015: Tècnic de qualitat - Dietista en Hospital
    Clínic de Barcelona.
    Tècnic de qualitat responsable de la supervisió de la cuina del servei
    d’alimentació dels pacients. Control de qualitat, compliment d’autocontrols,
  • APPCC i practiques correctes de higiene, valoració de l’adequació de les
    elaboracions i supervisió de la cinta d’emplatat.

Educación

Equipo